JCA dekok
Image default
Particuliere dienstverlening

Alles over bouw, renovatie en onderhoud van uw woning

Tegenwoordig ziet u het steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om hun woning een goede onderhoudsbeurt te geven, te renoveren of te verbouwen. Eigenlijk is dat helemaal niet zo gek, want het is eenmaal uw eigen huis waar u waarschijnlijk veel tijd in spendeert. Dan is het toch ook helemaal niet zo gek om van uw eigen huis uw ideale leefomgeving van te maken? Met deze gedachte kiezen veel mensen ervoor om het huis te onderhouden, renoveren of te verbouwen. Wilt u meer weten hierover? Lees dan verder!

 

Alle mogelijkheden voor een opknapbeurt

Wanneer we het hebben over het verbouwen van een woning kunt u aan verschillende mogelijkheden denken. U kunt namelijk een aanbouw of een overkapping laten plaatsen, uitbouwen, een carport en een veranda plaatsen. Daarnaast kunnen ook allerlei andere ruimtes in een woning worden opgeknapt, zoals de badkamer, keuken, toilet, slaapkamer of woonkamer. Voor het renoveren van een woning kunt u denken aan het vervangen van daken, kozijnen, deuren en schuifdeuren. Bij het onderhouden van een woning kunt u denken aan het schilderen van houtwerk, het stucen en sausen van wanden en plafonds, aanleg van elektra, timmerwerk en loodgieterswerk.

 

Wilt u kozijnen vervangen of laten plaatsen is het belangrijk om te weten dat er verschillende materialen zijn. Elk materiaal heeft zijn eigen voor en nadelen. Aluminium kozijnen zijn bijvoorbeeld over het algemeen sterker dan de kozijnen van andere materialen. Hierdoor zijn deze ook het veiligst. Gaat u voor de mooiste uitstraling? Dan zijn houten kozijnen een goede keus. Wilt u een zo goed mogelijke isolatie? De kunststof kozijnen hebben de hoogste isolatiewaarde. Zijn uw muren en plafonds weer aan het verouderen en aan toe om gestuct te worden? Dan kunt u dat het best door stukadoors laten doen. Het zelf stucen is namelijk een lastige en tijdrovende klus.

 

Uw huis renoveren, verbouwen of onderhouden

Wilt u meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact op met een specialist, zij kunnen u van alles vertellen over de gewenste diensten. Wilt u gelijk aan de slag om uw woning een opknapbeurt te geven? Dan kunt u onder andere JFE Bouw & Renovatie inschakelen voor diverse klussen in en rondom uw woning. Met onze specialisten zorgen wij voor de mooiste projecten. Op deze manier kan iedereen van zijn eigen woning de meest ideale leefomgeving maken. Bekijk de website (www.jfebouw.nl) voor meer informatie of neem contact op met JFE Bouw & Renovatie.